افزایش سرعت سایت وردپرس با 10 روش و پلاگین مخصوص
وردپرس در سال 2003 توسط مت مولنوگ و دانچا او کائویم ایجاد شد. وردپرس در ابتدا به عنوان یک سیستم مدیریت وبلاگ طراحی شد، اما به سرعت به یک سیستم مدیریت محتوای همه منظوره تبدیل شد. این سیستم مدیریت محتوا یا CMS میتواند برای ایجاد انواع مختلف وب سایت ها، وبلاگ ها، فروشگاه های آنلاین، وب سایت های شرکتی و وب سایت های سازمانی استفاده شود.
این سیستم دارای یک رابط کاربری گرافیکی ساده است که استفاده از آن را برای افراد با هر سطح دانش فنی آسان می کند. همچنین دارای یک جامعه بزرگ از کاربران و توسعه دهندگان است که پشتیبانی و منابع زیادی را ارائه می دهند.
حالا در این مقاله به شما آموزش میدهیم چطور از سرعت سایت وردپرسی خود را با افزونهها و… بالا ببرید.
افزایش سرعت سایت وردپرس با 10 روش و پلاگین مخصوص
سرعت سایت یکی از عوامل مهم در موفقیت یک وب سایت است. سایتهایی که سریعتر لود میشوند، تجربه کاربری بهتری را ارائه میدهند و احتمال بیشتری دارد که کاربران در آنها بمانند و به تعامل بپردازند. علاوه بر این، سایتهایی که سریعتر هستند، در نتایج جستجو نیز بهتر رتبهبندی میشوند.
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان و منبع باز است که برای راه اندازی و ایجاد وب سایت و وبلاگ استفاده می شود. وردپرس به دلیل سهولت استفاده، انعطاف پذیری و تنوع افزونه ها و قالب ها، یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا در جهان است. در ادامه می خواهیم شما را با ابزارهای افزایش سرعت سایت وردپرس اشنا کنیم.
مزایای استفاده از وردپرس و ابزارهای افزایش سرعت سایت وردپرس
سهولت استفاده: وردپرس بسیار آسان برای یادگیری و استفاده است. حتی اگر هیچ تجربه ای در زمینه طراحی وب ندارید، می توانید به سرعت یک وب سایت وردپرسی ایجاد کنید.
انعطاف پذیری: وردپرس بسیار انعطاف پذیر است و می تواند برای ایجاد انواع مختلف وب سایت ها استفاده شود.
تنوع افزونه ها و قالب ها: وردپرس دارای مجموعه ای گسترده از افزونه ها و قالب ها است که می تواند برای افزودن ویژگی ها و قابلیت های اضافی به سایت شما استفاده شود.
جامعه بزرگ: وردپرس دارای یک جامعه بزرگ از کاربران و توسعه دهندگان است که پشتیبانی و منابع زیادی را ارائه می دهند.
بهترین روشها برای افزایش سرعت سایت چه وردپرسی چه کدنویسی
برای افزایش سایت روشهای زیادی وجود دارد که اینجا به مهمترین آن ها اشاره میکنیم. مثلا: درمورد تاثیر هاست، قالب و افزونه و… درنظر داشته باشید که ما در سایت شتاب وردپرس نه تنها آموزش فوق تخصصی افزایش سرعت سایت برای سایتهای وردپرسی را آموزش میدهیم بلکه در دوره هیولای افزایش سرعت سایت روشهایی را برای برطرف کردن سرعت کم لود سایت و دیگر بخشها میگوییم که دانشجویان بعد از اجرای این آموزشها نه تنها خطایی در بخش فنی سایت ندارند بلکه رتبههای بالای 95 را از گوگل لایت اسپید میگیرند.
تاثیر هاست بر سرعت سایت
هاست یکی از مهمترین عوامل تأثیرگذار بر سرعت سایت است. یک ارائه دهنده هاست خوب، از سرورهای سریع و منابع کافی برای میزبانی سایت شما استفاده میکند.هنگام انتخاب یک ارائه دهنده هاست، به عواملی مانند نوع هاست، موقعیت سرورها، سرعت اتصال، و پشتیبانی مشتری توجه کنید.
چطور سرعت سایت را متوجه شوم؟
قبل از اینکه هرگونه تغییری در سایت خود ایجاد کنید، مهم است که عملکرد فعلی آن را بررسی کنید. این کار به شما کمک میکند تا تأثیر تغییرات خود را اندازهگیری کنید.ابزارهای مختلفی برای تست عملکرد سایت وجود دارد. یکی از محبوبترین ابزارها، GTmetrix است.
همیشه سایت شما باید به روز باشد
وردپرس، قالبها و افزونههای وردپرس به طور مرتب بهروزرسانی میشوند. این بهروزرسانیها اغلب شامل بهبودهای عملکردی هستند. اطمینان حاصل کنید که هسته سایت، قالب و افزونههای خود را بهروز نگه دارید. این کار به شما کمک میکند تا از آخرین اصلاحات امنیتی و بهبودهای عملکرد نیز بهرهمند شوید.
نظرات کاربران را صفحه بندی کنید تا سرعت بارگزاری سایت بالا رود
نظرات میتوانند بر سرعت بارگذاری سایت شما تأثیر بگذارند. اگر سایت شما تعداد زیادی نظر دارد، صفحه بندی نظرات را فعال کنید. این کار باعث میشود که تنها نظرات مرتبط با صفحه نمایش داده شوند و در نتیجه شاهد افزایش سرعت سایت خود و صفحات مهم سایت باشید.
از آخرین نسخه PHP و یا زبان اختصاصی سایتتان استفاده کنید
PHP زبانی است که وردپرس بر روی آن اجرا میشود. آخرین نسخه PHP معمولاً سریعتر از نسخههای قدیمیتر است.
اطمینان حاصل کنید که از آخرین نسخه PHP استفاده میکنید. این کار میتواند به بهبود سرعت سایت شما کمک کند.
تصاویر خود را برای افزایش سرعت سایت بهینه کنید
تصاویر و فایل های مدیا میتوانند یکی از بزرگترین عوامل تأثیرگذار بر سرعت سایت باشند. تصاویر خود را با استفاده از یک ابزار بهینهسازی تصویر، مانند TinyPNG یا Smush، بهینه کنید. و یا اگر وبسایتتان اختصاصی است از برنامه نویس خود بخواهید افزونه ای به دعنوان فشرده ساز تصاویر روی سایت شما بسازد. این کار میتواند بدون کاهش کیفیت تصویر، اندازه آن را کاهش دهد.
درضمن بهترین راهکار این است که تصاویر را از قبل از آپلود با بخش save for web ذخیره کنید تا حجم تصاویر کم باشند.
افزونه های افزایش سرعت سایت وردپرس
تعداد زیادی افزونه بهینهسازی وردپرس وجود دارد که میتوانند به بهبود سرعت سایت شما کمک کنند. برخی از این افزونهها عبارتند از:
- W3 Total Cache
- WP Rocket
- Autoptimize
- LiteSpeed Cache
- Cloudflare
- KeyCDN
در ادامه افزایش سرعت سایت وردپرس با 10 روش و پلاگین مخصوص میخواهیم پیشنهادی جذاب برای شما داشته باشیم.
شبکه CDN چیست و تاثیر آن بر سرعت سایت
شبکه CDN یا Content Delivery Network به یک سیستم توزیع محتوا